Welke vragen moet ik mezelf stellen voordat ik een voordeur koop?

Naast het ontwerp is het belangrijk dat u zelf bepaalt welke warmte- en geluidsisolatie-eisen u aan de voordeur stelt. Niet te verwaarlozen is natuurlijk uw gewenste inbraakbeveiliging.

Er zijn vele mogelijkheden om het materiaal te selecteren. Welke overwegingen zijn belangrijk?
Wij zijn er voorstander van dat het huis uit één stuk bestaat en dat de materialen daarom in het concept moeten passen. Er zijn nu voordeuren in alle stijlen die voldoen aan de gewenste thermische, geluiddempende en veiligheidseisen. Of het nu gaat om een aluminium ingangsdeur of een deur in hout look, ontworpen als een hout/aluminium deur, is een kwestie van smaak.

voordeurWat zou u een woningbouwer adviseren?

Moet de voordeur in het huis opgaan en in het totaalplaatje passen of als blikvanger opvallen?

Het hangt er allemaal van af welk concept je volgt. Als we zeggen dat we graag huizen van één enkele mal maken, betekent dit vooral dat we een gemeenschappelijke draad volgen. In sommige gevallen kan de enscenering van de voordeur precies de juiste oplossing zijn, in andere huizen is het beter om de voordeur in te bouwen.

Welke rol speelt de voordeur in het ontwerp van mijn interieur? Kan ik mijn wooncomfort verhogen door mijn voordeur te kiezen? Elk element van een huis of appartement draagt bij aan een gevoel van welzijn. Ons huis of appartement is ons toevluchtsoord en het is belangrijk voor ons psychologisch en fysiek welzijn dat alle componenten op elkaar inwerken en een harmonieus geheel vormen.

Back To Top